Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serwer ventrilo debx.pl
04-04-2010, 21:43
Serwer ventrilo debx.pl
Czesc jestem tutaj nowy i chcialbym was o cos spytac. Nie wiem czy wgl to forum jest aktywne...
Znalazlem oferte debx.pl na internecie i zaciekawila mnie. Napisalem na gg do tego admina i dal mi okres testowy na 3 dni. Dzisiaj test sie konczy. Niby wszystko oki pingi sa niskie ponoc serwer jest w polsce w krakowie chyba. Nie wiem jak to sprawdzic czy to prawda. Pingi sa niskie z adminem da sie dogadac. Ale nie jestem pewien czy to bedzie dobre na dluzsza mete czy nie zniknie z moja kasa za serwer. Moze ktos z was mial tam serwer i napisze jak to wyglada?
dzieki
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05-04-2010, 12:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2010 12:32 przez kriss.)
RE: Serwer ventrilo debx.pl
ciężko cokolwiek napisać, bo to nie jest firma, a osoba fizyczna.
w razie problemów, będzie trudno gdziekolwiek się zwrócić o zwrot $$
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05-04-2010, 18:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2010 18:43 przez Kolopik.)
RE: Serwer ventrilo debx.pl
Tak, serwer jest w Polsce (ionic.pl). Nie jestem oszustem, także nie zniknę z czyimiś pieniędzmi. Zapraszam do przeczytania regulaminu Wink Jest tam napisane, iż nie oddaję pieniędzy klientowi, który zrezygnuje z hostingu. Opłacasz miesiąc i masz aktywny serwer miesiąc Smile Testa dostałeś, sam twierdzisz, że nie ma problemów.

Edycja: debx.pl jest w 100% legalny! Podatek odprowadza za mnie mobilpay

www.debx.pl Tanie serwery Ventrilo za sms
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Wydawca serwisu LinuxNet.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow forum.Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo, lub prawem chronione dobra osob trzecich, moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.